Festivalul Internațional de Teatru TES FEST la a IX-a ediție

Teatrul Evreiesc de Stat a organizat în perioada 28 – 31 mai 2024 cea de-a IX-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru TES FEST. Pe parcursul celor patru zile de festival, artiștii invitați din SUA și Israel au celebrat împreună cu publicul bucureștean și nu numai limba și cultura idiș sub toate aspectele sale. Și în acest an, TES FEST a reprezentat pentru Teatrul Evreiesc de Stat, dar și pentru instituțiile partenere în proiect, o reală poartă spre cunoaștere și înțelegere a identității culturale, marcând o dată în plus importanța existenței Teatrului Evreiesc de Stat ca pol al culturii idiș din întreaga lume.

Festivalul Internațional de Teatru Idiș este organizat anual de către Teatrul Evreiesc de Stat pentru a prezenta și promova identitatea culturală, diversitatea și multiculturalitatea, celebrând totodată Ziua Limbii și Culturii Idiș pe data de 30 mai.

Festivalul Internațional de Teatru TES FEST este un eveniment organizat de Primăria Municipiului București, prin Teatrul Evreiesc de Stat, cu sprijinul Institutului Cultural Român și al Guvernului României, prin Departamentul pentru Relații Interetnice.

Sursa fotografiilor:  Teatrul Evreiesc de Stat

 

Sari la conținut